Internettet kan bruges til mange ting, og en af de ting er at finde inspiration på forskellige online mode guides. Det er ligegyldigt hvilken smag eller stil man har eller er til, ved at søge lidt rundt kan man være sikker på at finde noget som kan bruges til noget.

Online mode guides – til hverdag eller fest

Er man blevet inviteret til en stor gallafest, og ikke helt ved hvad man skal vælge at tage på, så kan man altid ty til online mode guides. Blot ved at google på gallafest kan man være sikker på at finde forslag til outfits, kjoler, sko osv. som helt sikkert kan være med til at føre dig i den rigtige retning. Tit og ofte kan man også finde steder der sælger de viste ting.

Online mode guides – danske mode mærker

En af de online mode guides hvor man kan få inspiration er på en tysk hjemmeside der hedder Denmark-en-Vogue.de. Her skriver de kun om danske mode mærker, og hver uge har de et forslag til et nyt outfit – de kalder det Stylingguide. Så er man til danske mode, og vil gerne have lidt inspiration til festen, jobsamtalen, eller dagligdagen, så er det bestemt værd at kigge forbi deres forslag til Partyoutfit.

Tags:, , , , , , , ,