En personlig Coach kan være forskellen imellem succes og fiasko.

Det at have sin egen personlig coach giver dig nye måder at tænke på, som du højest sandsynligt ikke ville have fundet uden.

En omgang personlig coaching vil hjælpe dig med at få klarhed over hvad du ønsker og hvordan du kan komme dertil. Du vil nærmest blive drevet fremad og tvunget til at tage beslutninger og handle.

Man er nødt til at vurdere forskellen imellem at bruge naboen eller en god ven til at sparre med omkring et problem, contra det at bruge en professionel coach der har gennemgået en coaching uddannelse og stort set ikke laver andet.
Naboen eller vennen har i bedste fald et indblik coaching via et kursus.

Uanset den gode mening og begge parters seriøsitet omkring opgaven, vil en professionel personlig coach helt sikkert være bedre rustet og kunne støtte og vejlede på et helt andet plan end en amatør der har taget et par coaching kurser på aftenskoleniveau.

En coach hjælper dig med at udforske dine begrænsninger og udpege hvilke områder du skal bruge din energi på for at få de resultater du ønsker. Han/hun hjælper dig med at vokalisere dine drømme og mål, samt støtter dig til at arbejde dig igennem de frustrationer og bekymringer du måtte stå foran.

En personlig coach kan støtte dig på stort set alle områder af livet, realtioner til dine børn, din partner eller måske dine arbejdskollegaer. Du kan arbejde med personlige problemer af en mere personlig karakter, blot du kan se coachen som en sparringspartner og ikke forveksler det med terapeutisk behandling hvilket en coach ikke nødvendigvis er uddannet til.

Der findes også mere specialiserede coaches der arbejder indenfor små specialiserede områder.
Life coaching handler naturligt nok om dit liv, hvordan du lever, hvordan du kunne tænke dig at leve, og hvordan du tager springet fra den ene til den anden.

Efterhånden som stress er blevet mere og mere udbredt i vores del af verden, er stress coaching skudt frem overalt. En stress coach er naturligvis trænet i at finde de ting i dit liv der trigger din stress, og kan støtte dig i at finde måder du kan komme den spirende stress i møde, og blive bedre til at håndtere din stress.

Flere artikler af Janno

Tags:, , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel