Polterabends i land og by

Et polterabend kan være en utrolig svær ting at planlægge, for hvilke aktiviteter skal man vælge, og hvordan indhenter man priser? Det kan være utrolig svært at finde de rigtige arrangementer. For hvad passer til et polterabend for en kvinde, og hvad passer til et polterabend for en mand? Heldigvis er der nogle folk der prøver at gøre branchen mere overskuelig. Du kan bl.a. på www.polterabend.co finde aktiviteter baseret både på køn og hvor i landet du skal afholde aktiviteterne.

Nogle eksempler på aktiviteter

Hvis man f.eks. skal holde et polterabend for en mand der skal giftes, så kan man gøre det meget action præget, med f.eks. paintball, gokart eller skydning. Der er utroligt mange muligheder, og hvis man holder polterabend om sommeren, så er der også massere af vandsportsgrene som f.eks. ribsejlads, wakesurfing og vandpolo som kan gøre et polterabend rigtig sjovt.

Hvis man skal holde polterabend for en kvinde, og det sker jo i ca. 50% af tilfældene, så er der ligeledes rigtig mange gode og sjove aktiviteter man kan lave. Nogle vælger action vejen (ihvertfald noget af dagen), og derefter noget mere tøset, som f.eks. glaspustning, fiskespa, kreere billeder med pensel, som kan ende ud som en plakat, eller CD Indspilning. En del finder også på deres egne aktiviteter i hjemmet.

Hvis man vil holde polterabend i udlandet

Vil man prøve noget andet, f.eks. tage over Øresund og lave nogle aktiviteter der, så har man det sådan i Sverige at de fleste teambuilding leverandører også laver polterabends. Teambuilding leverandørerne er ikke opdelte fra polterabend leverandører, som de ellers traditionelt set er i Sverige.