Rejse i Påskeferien 2010

En del af Generelle Artikler | Skrevet af Forfatteren

Nu varer det ikke længe inden årets næste store rejseperiode starter. Påsken 2010 falder på et rigtig godt tidspunkt og det forventes at mange danskere vil benytte påskedagene til at tage ud at rejse. Enten for at komme væk fra kulden og få noget sol og varme, eller blot for at komme lidt væk og slappe af. Men hvis du som mange andre er fanget i økonomiske vanskeligheder så skal det måske være en billig påskeferie i år og ikke noget med eksotiske rejser til de varme lande.

Flere af de store danske rejsebureauer tilbyder i disse dage nogle billige påskeferie rejser til hele familien. Definitionen af billig er naturligvis individuel, men der er i hvert fald tale om, at du kan få rabat hvis du vælger nogle af de rejser de har sat på tilbud. Men efterhånden som påske 2010 nærmer sig, så bliver der færre og færre tilbudsrejser tilbage, så hvis du gerne vil af sted og synes at en tilbudsrejse lyder fristende, så er det nu du skal slå til.

Er pengene for knappe til at tage af sted til udlandet, så er der også en masse muligheder for at rejse rundt i Danmark. I princippet behøver du jo slet ikke rejse nogen steder, men kan bare holde ferien hjemme hvor du bor og håbe på, at vejret begynder at blive bedre og at det danske forår er på vej. I 2009 var det meste af april måned dejlig varm og med blå himmel, så hvis det bliver på samme måde i 2010, så er der slet ikke nogen grund til rejse.

Hvis du er så heldig at have familie eller venner der bor i en anden del af landet, så kan det også være, at du kan få lov til at komme og holde ferie hos dem. Det kan endda være, at de vil betale for maden hvis du forklarer at det står lidt skidt til med økonomien.

Flere artikler af Forfatteren

Tags:, ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel