Sådan får du råd til iPad 3

Så skete det længe ventede - nu er iPad 3 endelig blevet frigivet på det danske marked.

Priserne på iPad 3 starter typisk fra kr. 4.500 for modellen med 16 GB og WiFi og opefter, alt efter hvilken udstyrs version du vælger at hoppe på.

Vi kigger kigger lidt nærmere på, hvordan du også kan få råd til en iPad 3 uden at skulle spare op i en menneskealder eller behøver at spørge din bankrådgiver om lov først.

Renten  er historik lav, og konkurrencen mellem IT-Butikkerne i Danmark er benhård som aldrig før på grund af den nuværende finanskrise, så det har aldrig været billigere at købe sin iPad 3 på Afbetaling lige nu.

Fordelen ved at købe på Afbetaling er, at du ikke skal af med hele beløbet på en gang, hvorfor der også kan blive råd til andre og sjovere ting som en god tur i byen eller en lille miniferie.

I praksis fungerer det på den måde, at du betaler en fast månedlig Rate, som du selv bestemmer, alt efter hvad der lige passer ind i dit månedlige budget.

Du vælger dermed selv løbetiden fx 12, 24 eller 36 måneder og så videre - vælger du at betale tilbage over 12 måneder, er det Rentefrit.

Uanset hvilken løbetid du vælger, så er det med Nul Udbetaling, så du skal altså ikke have penge op af lommen her og nu - men alene den månedlige ydelse.

Derudover opnår du følgende fordele:

  • Garanti og Reklamationsret
  • Levering og Installation på din bopæl
  • Teknisk Support og Vejledning
Når du vælger at købe din iPad 3 på Afbetaling kan du få råd til den allerede i dag og kombinerer du det med ovennævnte fordele, er det så absolut værd at overveje.
Glem alt som dyre kontokort og finanslån - det hører fortiden til.
I dag er det blevet helt almindelige for forbrugere at lease en ny bil eller leje brillerene eller kontaktlinser hos den lokale optiker.
Flere og flere vælger altså at benytte sig af af købe på Afbetaling på grund af de åbenlyse fordele, som vi allerede har kigget på.
En sidste men absolut ikke uvæsentlig fordele er, at du ikke behøver at overveje at købe en brugt iPad med de ulemper der følger med, når du kan købe en sprit ny iPad 3 på billig Afbetaling med garanti og det hele.
God fornøjelse 🙂