Boligmarkedet er frosset fast - det kan vi vidst godt blive enige om. Det er derfor svært for de mange danskere der prøver at sælge bolig. En ny undersøgelse foretaget af Gallup, viser, at for hver bolig 100 boliger der bliver sat til salg, er der kun 3 købere.

Det vil sige at du konkurrerere mod 100 andre boligejere, for at få solgt din bolig. Og hvorfor skulle køberne købe din bolig? Du bliver ganske enkelt nødt til at skille dig ud fra mængden, hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger, om at sælge din bolig. Herunder har jeg givet dig et par tips, til, hvordan du skiller dig ud fra mængden - og forhåbentlig sælger din bolig.

  • Reklamer i lokalavisen. Køb en lille annonce i de lokale aviser, hvor du skriver lidt om din bolig. Skriv eventuelt også at folk er velkommen til at få en gratis rundvisning i boligen, hvis de lige ringer og bestiller en tid. Dette er en god måde at få eksponering på - og det koster ikke meget mere, end et par hundrede kroner.
  • Lav en hjemmeside. Hvis du laver en hjemmeside hvor du skriver lidt om din bolig, beliggenheden, og eventuelt en video (rundvisning) i huset, vil du have gode chancer for at sælge din bolig. Du kan derudover også få dine venner til at dele din hjemmeside på facebook og andre sociale medier, så du på den måde kan få en masse gratis eksponering.- Et eksempel på denne metode, kunne være hjemmesiden http://lokalerloenstrup.dk. Denne hjemmeside er speciel, da den har lavet tekster om butikker i lønstrup, udlejning af butikslokaler i Lønstrup, og mange andre tekster. Denne hjemmeside er blevet delt på de sociale medier - og jeg ved, at ejeren af denne hjemmeside, har udlejet butikslokalerne. Hvorfor? Fordi han skillede sig ud fra mængden!

Nu har du to ideer du kan gå ud fra. Du behøves ikke flere ideer - for det er bare, at komme igang. Hvis du ikke kommer igang med at skille dig ud fra mængden, sidder du ligesom de 50.000 andre danskere, og venter på at en køber din bolig - og der kan gå mange måneder (eller år), inden du får solgt din bolig, hvis du ikke skiller dig ud fra mængden. God fornøjelse.