Din SAAB har en gang i mellem brug for et autoriseret serviceeftersyn. Det kommer helt an på bilens årgang, model samt kilometerafstand, hvor ofte der skal forekomme serviceeftersyn. Samtlige SAAB biler trænger, som alle andre biler, til et autoriseret eftersyn, og det kan man gøre til de bedste priser på markedet. SAAB forhandlere har derfor valgt at tilbyde dig en yderst professionel service til en utrolig fordelagtig pris. Forhandlerne har mere end 100 års erfaring inden for SAAB bilen - derfor står yderst engagerede SAAB forhandlere skal til at give din SAAB en omgang god service. SAAB service har nemlig optimeret samtlige processer, og man kan derfor med stor glæde tilbyde dig et meget professionelt autoriseret service eftersyn. SAAB forhandlernes eftersyn indebærer kontrol af samtlige dele i bilen, justering og smøren af eventuelle slidte ting helt efter fabrikkens anvisninger.

I SAAB servicen på din bil, er der også inkluderet: Test af alle bilens systemer og tjek af eventuelle fejl i bilen. Prisen for eftersynet varierer alt efter hvilken SAAB forhandler du vælger at tage din bil til eftersyn med, men SAAB garanterer gode priser. Det skal nævnes, at priserne hos de fleste SAAB forhandlere inkludere et helt sæt reservedele til din SAAB. Har din bil også brug for et tjek på motorstyringen, så er dette selvfølgelig også med i prisen. Det kan være ting som din bils brændstoffilter, bremsevæske, automatgearsolie samt meget andet. SAAB tilbyder samtidig, ved et eftersyn, en rengøring af din bil ned til den mindste detalje. Serviceeftersynet er tilpasset netop din bil, udregnet efter dens årgang og samlede antal kørte kilometer.

Hvis de i SAAB skulle finde yderligere nødvendige reparationer under deres service til SAAB, vil de kontakte dig hurtigst muligt, og informerer dig om, de indgreb de vil foretage sig. De går selvfølgelig kun i gang med indgrebene, hvis du accepterer det.

Tags:, ,