Tetris Spil - Feed Your Brain

En del af Generelle Artikler | Skrevet af Affugter

Der er en række undersøgelser der har vist sig at spille Tetris sikkert øger tykkelsen af din cortex og også effektiviteten af din hjerne. Så hvis du er en regelmæssig Tetris spiller, så du kan klare at øge det grå materie indholdet af din hjerne. Så hvis du spiller Tetris i mindst tredive minutter om dagen og derefter over en periode på 3-4 måneder kan du sikkert kan lykkes at øge energiniveauet af din hjerne. Tetris er helt sikkert et spil, der kræver masser af kombinationen af dine kognitive evner. I en række undersøgelser foretaget på forskellige Tetris spillere har det vist sig, at spillere, der spillede Tetris havde større hjerne effektivitet.

De fleste spillere, der spiller dette spil kan nyde dette spil online og også offline på deres konsoller og spilleautomater. Tetris er et spil, der involverer masser af koordinering blandt visuel, auditiv og fysiologiske dele af hjernen. Det hjælper med at udvikle læring og tænkning færdigheder i de fleste spillere. Dette spil bestemt ikke har beføjelse til at øge det grå materie af motoren område af din hjerne. Stigningen i cortical tykkelse er også forbundet med en stigning i grå substans i hjernen af en person. Så hvis du er en regelmæssig Tetris spiller du kan blive bedre til spillet, men også du IQ-niveau kan gå op, hvis nogle undersøgelser er sande.

Regelmæssig praksis sikkert gør dette spil meget lettere for både drenge og piger ens. Så når man spiller dette spil, som du sikkert kan udøve din hjerne regelmæssigt for at øge sin hastighed og det ræsonnement taktik sammen med arbejder hukommelse. Der er en række websteder, der giver dig med Tetris online spil, så du kan aldrig nødt til at hente så du kan klare at spille dette spil online ved hjælp af din internet browser.

Flere artikler af Affugter

Tags: