Tetris spil er en af de mest populære spil tilgængelige at spille på verdensplan. I øjeblikket er milliarder af mennesker, der nyder Tetris Online Games, der er tilgængelige lige fra internettet. Du vil måske undre, hvorfor dette spil er blevet så populært, og det er fordi dens et simpelt spil med et simpelt koncept, men det er en meget udfordrende. Mekanikken i spillet kan endda gøre ekspert spillerne oplever en vanskelig udfordring. Spillet er meget vanedannende, og det er, fordi mens du spiller et niveau og tror, at du slå spillet, kan du pludselig får en blanding af Tetris stykker, der ikke arbejder godt sammen, som vil få dig til at fortsætte med at spille, indtil du kan ordne den forkerte stykker.

Mange variationer af spillet er til rådighed i disse dage, er nogle, hvad anderledes end den oprindelige version. Det er en god ting, efterhånden som flere valgmuligheder er tilgængelige sammen med forskellige former for udfordringer, som gør disse Tetris spil anderledes og endnu mere spændende.

Den første version af Tetris blev designet af Aleksej Pazhitnov, og formålet med dette spil var at line op forskellige slags hatte i stedet for Tetris stykker, som vi kender i dag. De falder fra oven forskellige hoveder nedenfor. Spilleren nødvendige for at sikre, at to af lederne bærer samme slags hat, så pletter ville være til rådighed for forskellige typer hatte. Det kan sammenlignes tæt til solitaire, bortset fra at der er en tidsfrist.

Super Tetris er en moderne version, der ligner traditionelt Tetris spil, men det har et spændende twist med nye funktioner. I stedet for at droppe Tetris mursten, er der andre typer af stykker, der falder, deres er bomber, forskellige mursten former, metal mursten, som du ikke kan ødelægge. Spillet er meget udfordrende og sjovt på samme tid. Dette er en af ??de mange Tetris Online Games der er tilgængelig for dig at spille. Du kan finde mange variationer af Tetris Spil online med magt af internettet og Flash Player installeret på din computer.

Flere artikler af Affugter

Tags: