Herunder følge en top 3 over de mest sporty solbrille mærker på markedet. Der er langt vægt på kreativitet, pasform, design, innovative løsninger samt mærkets branding værdi.

1. Pladsen
Første pladsen lå og svingede mellem to Amerikanske giganter, men efter en del undersøgelse og overvejelser, så trak soldaternes foretrukne mærke sejren. Og ja det er Oakley!
Oakley er kendt for en unik pasform, hvor stellet tilpasser sig den enkelte persons hovedform. Dvs de sidder tæt og godt på de fleste mennesker. Desuden er designet helt i top, og solbrillerne er specialle! Ingen andre laver solbriller som Oakley, både hva angår materialer og design.
Oakley solbriller er også cykelrytternes foretrukne. Hvis du f.eks ser Tour De France, så bære alle cykelrytterne Oakley solbriller! Godt nok bruger de forskellige modeller, og farverne svinger fra hold til hold, og fra rytter til rytter, men de benytter alle Oakley.
Det samme gælder hæren. Både danske soldater og Amerikanske soldater har en stor forkærlighed for Oakley. Designet passer perfekt til soldater outfittet, og give dem et ekstra sejt og råt look, men solbrillerne er også meget praktiske. De sidder godt selvom vejret er varmt, eller man kæmper sig igennem en jungle eller skov.
Oakleys eneste problem er defekter. Desværre har der været en del problemer med solbriller, som har knækket stellet, eller hvor andre defekter har indtruffet på uheldige tidspunkter. Men det er helt sikkert et problem, som der tages seriøst, og enten har de fundet en løsning ellers kommer de snart med en!

2. Pladsen
Ja mens Oakley tog første pladsen, så indtager en anden Amerikansk gigant anden pladsen! Og her er selvfølgelig tale om verdens største sportsbrands Nike.
Nike har i de senere år fået skabt nogle helt vildt innovative og kreative kollektioner til den fysisk aktive person. Solbriller som kan benyttes i alle situationer lige fra løb til motorsport. Dertil kommer at Nike også har fået skabt en mode kollektion, som henvender sig til den mode fikserede mand eller kvinde, som gerne vil have nogle praktiske solbriller.
Nike solbriller er især eftertragtede blandt vildt lufts folket, som har taget de fede modeller til sig. Og så er mærket et hit i hjemlandet USA, hvor især sportsstjerner bednytter dem…
Nikes fordel ligger i det stærke brand, som man har opbygget igennem flere år, og i det innovative design. Mærket har fundet inspiration ved flere af mode mærkerne, og fået skabt nogle sporty kollektioner, som matcher Nikes målgruppes behov, både hvad angår design og funktionalitet.
Der går næppe mange år før Nike er verdens største solbrille mærke til sportsfolk og aktive personer.

3. Pladsen
Sidste pladsen på vores top 3 går til et tysk mærke. Og det er faktisk ikke et hvilket som helst mærke. Nej det er Mercedes!
Mercedes Benz har fået udviklet flere solbrille kollektioner i Italien hos Allison. Og det samarbejde ser ud til at blive en mega succes!
Ikke nok med, at Mercedes solbriller nu kan købes hos mange optikere over hele Europa nu, men mærket har desuden fået en design afdeling, som tænker nyt, kreativt og funktionelt!
Det er tydeligt, at Mercedes vil fange det motorsports interesserede segment. Designet på solbrillerne er meget råt, maskulint og med inspiration fra motorsport! Det gælder både detaljerne på stellet, samt glassenes udformning.
Selvom Mercedes er en fortrinsvis ny spiller på markedet, så har mærket meget hurtigt fået skabt en fast kundemasse. Det har betydet, at der i de sidste to sæsoner har været rift om flere modeller, og at flere butikker simpelthen har måtte melde om udsolgt. Noget som er meget usædvanligt for et nyere mærke.
Så det bliver spændende at følge dette sports solbrille mærke i fremtiden, og se om Mercedes kan erobre endnu flere markedsandele!

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , , , , , , , , , , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel