Træpiller i bedste kvalitet

Leder du efter et sted hvor du kan få viden og gode priser på træpiller eller træbriketter? Hos ravn.cc kan du få træpiller og træbriketter af høj kvalitet. Derudover har de et udvalg der består af skorstene, brændselsanlæg, ovne og fyre. På hjemmesiden ses priser og gode beskrivelser af varer samt forklaringer af hvordan de fungerer på de forskellige varer. Ravn.cc er en hjemmeside der har gode priser på træbriketter. De tilbyder to forskellige piller, Jyde-pillen og Viborg-pillen. Jyde-pillen er billig pille, men i forhold til prisen er det en god kvalitet. Jyde pillen bliver produceret og importeret fra Østeuropæiske lande. Denne pille er beregnet til mindre firmaer der har brug for god kvalitet dog uden at koster for meget. Derimod er Viborg-pillen af meget høj kvalitet og sælges primært til store firmaer der har brug for piller af meget høj kvalitet for at få varmet ordentligt op uden et for stort spild. Denne pille leveres bl.a. Flexheat som er en meget anerkendt producent i hele verden. Det der gør at den er så god, er at den består af ren savsmuld, hvilket ikke efterlader nogen form for aske og dermed undgår man at skulle gøre rent efterfølgende.

Der er en god grund til at købe træpiller i Viborg, da det til forskel fra mange andre billige piller er i fin kvalitet. Man kan nogle gange komme ud for at købe piller til nogenlunde samme pris men desværre brændes af meget dårligere. Dette skyldes at de smuldre meget og dermed er der et spild som man kunne have undgået og derudover er selvfølgelig også den ekstra rengøring når det smuldrer og efterlader mere aske end normalt.

Ravn.cc tester og afprøver produkterne for at sikre at de kan bibeholde den karakteristiske kvalitet som de er kendt for. Gode briketter kendetegner et lavt spild, en høj brænd kvalitet der frigiver stor varme ved forbrænding og ikke mindst er det selvfølgelig vigtigt at prisen er overkommelig. Ravn.cc menes at bestå disse krav og er derfor værd at bruge penge på. Du kan læse meget mere om træpiller her på wikipedias leksikon i denne artikel omkring træpiller:
http://da.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%A6piller