Transformers 4 - Mark Wahlberg på rollelisten

Mark Wahlberg har medvirket i kæmpe filmsucceser som ”Contraband”, ”Shooter”, og ”Ted”. Inden længe skal han spille med i endnu en film, som formodentlig bliver en kæmpe succes. Filmen er Transformers 4, som er instrueret af Michael Bay, en af Hollywoods mest anerkendte filminstruktører. Forventningerne til Mark Wahlberg er tårnhøje. Vi forventer, at Transformers 4 lever op til de forrige film i serien, og at den forhåbentlig bliver endnu bedre. Men spørgsmålet er, om Mark Wahlberg kan erstatte Shia LaBeouf i serien. Det bliver svært, da forventningerne er høje, til både instruktøren og skuespillerne, og ikke mindst holdet bag filmen.

Paramount Pictures er filmselskabet bag den kommende Transformers 4. De er også filmselskabet bag de tre andre film i serien. Det har været en kæmpe succes for Paramount Pictures. Michael Bay har også nydt godt af seriens succes.

Transformers 4 bliver Michael Bays sidste. Det store spørgsmål er, om han formår at skabe et brag af en afslutning, og en ny start på serien. Transformers 4 bliver både afslutningen for Michael Bay, og starten for en ny instruktør. Alt peger på, at Transformers 4 ikke bliver den sidste film i serien, men at fremtidige film i serien, kommer til at have en ny instruktør. Det er grunden til, at alle de tidligere skuespillere bliver skiftet ud med nye.

Mark Wahlberg kommer til at medvirke i filmen. Ehren Kruger og Michael Bay kommer til at være med bag kameraet. Både Ehren og Michael har været indblandet i de forrige film også. Mark Wahlberg har samarbejdet med Michael Bay om blandt andet filmen ”Pain & Gain”. Spørgsmålet er, om Mark Wahlberg kan leve op til folkets forventninger, og om Kruger og Bay kan sammensætte et fantastisk produkt.

Transformers 4 står til at have premiere i 2014. Om det bliver en succes eller fiasko, må tiden vide.