Hvis du nogensinde har søgt efter Mahjong spil på internettet, vil du hurtigt opdage, at valget af tilgængelige spil er overvældende. Det er ganske nemt at ende med at bruge mere tid på at lede efter spil end at spille dem! Her er tre af de bedste gratis Mahjong spil til rådighed, så du kan bruge din tid på at nyde dig selv i stedet for trawlfiskeri «Net.

Aerial Mahjong

Aerial Mahjong formår at lave en simpel ser spil som Mahjong ind i noget virkelig spektakulært at se på. Smukke gnisterne flyver, når fliser fjernes, og edb-afsmeltet baggrunde føje til temaet at være luftbåren. Der er masser af sort med mere end 100 niveauer og fem forskellige play modes, og der er femten artefakter at afdække også!

Mahjong Escape

Mahjong Escape største forcer er det enorme udvalg af layouts (over 175), og den ekstremt afslappende gameplay. Den “Dynasty Mode” tager dig gennem 12 forskellige kinesiske dynastier, frigørelse ældgamle visdom, som du spiller. De nye og originale særlige fliser tilføje ekstra variation til spillet, og bidrage til at gøre spillet skiller sig ud fra mængden. Det er det perfekte spil til at spille efter en hård dags arbejde!

Super Mahjong

Hvis du ikke har en særlig moderne computer, Super Mahjong er den perfekte måde at ridse din Mahjong kløe. De systemkrav er meget lave, så det vil køre på næsten enhver computer der produceres i de sidste ti år. Selvom det har disse lave krav, er det stadig en fornøjelse at spille!

Flere artikler af Affugter

Tags: