More Thing er et interessant firma, der har som deres primære formål at designe covers til iPhone af virkelig høj kvalitet. Deres enestående designs og gode kvalitet har gjort dem en af de førende leverandører af covers i verden, og de fortsætter ufortrødent deres fremmarch på iPhone-scenen.
I Danmark kan det være svært at finde alle deres produkter uden at skulle købe gennem deres egen online butik, og da de sender fra Asien, kan leveringstiden godt være op til mange. Heldigvis er der nogle enkelte her i landet, hvor du kan købefinde nogle af More Thing´s spændende covers.
Når man snakker om More Thing disse dage, så tænker de fleste nok på deres Para Blaze cover til iPhone 4 og 4S, og det er ikke uden grund. Deres Para Blaze cover er simpelthen enestående og oser ligefrem af luksus og kvalitet.
Derfor er der en god grund til, at dette cover fylder mere og mere i iPhone-landskabet i dag end det gjorde i går. Dette er bestemt ikke et cover, man bruger en uge eller to, for strakt at købe et nyt, fordi man er træt af det. Para Blaze coveret har man på indtil den dag, ens iPhone skal skiftes ud, eller der kommer et nyt cover fra More Thing, som man bare skal prøve.
Som forventet beskytter coveret mod slag og ridser. Taber man sin telefon, så beskytter et Para Blaze cover virkeligt godt.
Vælg dit Para Blaze cover fra fire forskellige farver. De almindelige sort og hvid, og også blå eller rød. Hvis du som os sætter pris på, at telefonen bevarer sit lækre design, så vælger du den farve, din telefon har. Hvis du gerne vil skille dig ud, så kan du ikke vælge forkert med blå eller rød.
Vi kan under alle omstændigheder kun anbefale, at man holder øje med More Thing og deres produkter. Deres covers er helt sikkert blandt de bedste til iPhone.

Flere artikler af Luksuscovers