VI kan vente

En del af Generelle Artikler | Skrevet af Mweis

Såkaldte eksperter, politiske kommentatorere og journalister har sagt i flere måneder, at nu bliver der udskrevet vald. Hidtil har de taget fejl, og med  balladen hos de konservative,  kommer vi sikkert til at vente på valg til november.

Så får partierne tid til at  forberede sig. De har  tid til at finde det rette trykkeri, der skal lave  tryk til de valgplakater der skal hænges op alle steder. De er sikkert allerede igang med at få trykt  visitkort til deres folketingskandidater, for allerede nu ved de, hvem der skal opstilles på valglisterne.

Når valget er udskrevet, vil der være valgmaterialer overalt . Lige fra annoncer i aviser, internetsider til valgflæst på  emballage og billeder af kandidaterne på busser og taxa. Ikke noget kønt syn. 

Vi høre hele tiden  S og SF sige, at vi skal have en ny regering. Jeg håber istedet, at vi beholder den siddende regering. Jeg tror vi får  øgede offentlige udgifter, og en endnu større indvandring med en S, SF regering. Det er der ingen der ønsker. Det har de 3 tidliger valg  vist.

Flere artikler af Mweis

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel