Vitamix er kendt for at lave nogle af de ypperste blendere på markedet - Måske verdens bedste ! Vitamix blendere bliver produceret i Ohio, USA og lovprises af Rawfood folk, for deres overlegne ydelse og uforgængelige kvalitet.

Vitamix TNC 5200 er udstyret med en kraftig motor, som yder mere end 2HK på toppen, hvilket er garant for den lækre ensartede og cremede konsistens af de blendede produkter.

Vitamix TNC 5200 arbejder med omdrejninger i intervallet 1.000-24.000/minut, som du kan regulere trinløst, alternativt aktivere turbo-indstillingen, som giver hele 30.000 omdrejninger/min.

Eftersom blenderen arbejder med så stor kraft og er udstyret med kraftige knivblade, betyder det, at den pulveriserer råvarerne ned til cellulært niveau, hvilket frigører væsentligt flere næringsstoffer, vitaminer og mineraler samt andre gavnlige plantestoffer end det er tilfældet med andre blendere. På den måde får du maksimal nytteværdi af maden.

Vitamix’s blenderglas er designet således, at der skabes et vacuum i bunden af glasset, som suger indholdet ned mod de roterende knivblade. Vitamix 5200 blender uden problemer både isterninger, hårde kerner, nødder og alle typer af madvarer, og da blenderglasset tåler kogende vand betyder det, at mulighederne for at lave lækre og spændende rå retter er nærmest uanede.

Vi kan anbefale dig at læse generelle tips om valg af blender på Slowjuiceren.dk.

Vitamix TNC 5200 fås med kabinet i rustfri stål, eller slagkraftigt plast i sort, hvid eller rød.

Hvis du er ude efter det ypperste i blendere, så skal du overveje en Vitamix, priserne starter omkring kr. 5.500, hvilket er niveauet, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ydelse – så har du til gengæld også en blender, som du bare bliver mere og mere glad for de næste mange år og som vil indgå i din daglige husholdning, som en helt naturlig ting.

Hvis du vil købe en Vitamix Blender så bør du sikre dig, at det sker hos en autoriseret forhandler - DomoTech.dk er autoriseret forhandler af Vitamix produkter og får dem direkte fra den officielle danske distributør, hvilket er din garanti for forpligtelser omkring reklamationsret, produktgaranti og service.

Flere artikler af MortenM

Tags:, , , ,