Alt efter ens alder og biologiske sammensætning kan huden være et stort problem. Specielt for teenagere eller da man var teenager, var og er huden stadig et problem. Men kunne hurtigt føle sig usikker på sig selv, hvis der var rødemærker på huden eller den på en anden måde så ujævn og irriteret ud. Man gik jo en del op i sit udseende og ville derfor gerne fremstå perfekt, så man kunne imponere sin omgivelser og gøre indtryk på den søde dreng fra den anden klasse.

Youngblood har leveret et fremragende produkt, som virkelig er noget alle skal have i deres kosmetikpunge - eller i hvert fald overveje kraftigt at anskaffe sig, så de også kan få gavn af alle de fordele, som er forbundet med Youngblood mineral foundation.

Foundation, concealer og pudder i ét

Med Youngblood mineral foundation får de tre produkter i et. Det er meget smart, hvis man skal være helt praktisk og tænke på pladsen i ens kosmetiktaske. Med dette produkt får du både en foundation, en concealer og en pudder i et og samme produkt. Dette er meget lækkert og praktisk.

Produktet er en let og silkeagtig foundation, der ikke på nogen måde irriterer dit ansigt eller din hud, hvilket yderligere kunne fremme den dårligere hud, hvilket man jo i forvejen prøver at dække til med denne foundation. Derimod vil du opleve en foundation, som giver det et langt mere fejlfrit og naturligt udseende, der på ingenmåde er ujævnt eller ser unaturligt ud. Det skal jo helst se ud som dig, der kommer gående, når du har påført denne lækre mineral foundation fra Youngblood.

Der udover indeholder denne foundation ikke nogen konserveringsmidler, parfumer, olier eller talkum, der kunne være til skade for din hud og være ødelæggende og usunde. Der imod bliver passet på din hud, når du har denne foundation på, så du ikke skal bekymre dig om, at din hud er blevet grimmere, når du fjerner foundationen.

Påføring af Youngblood mineral foundation

For at opnå netop det resultat og det udseende du gerne vil have er det selvfølgelig nødvendigt at påføre foundationen på huden. Dette gør man ved forsigtigt at ryste noget af produktet ud i låget. For at føre det på huden anbefaler vi, at man gør brug af nogle bestemte børster. Her anbefaler vi enten en Large eller Small Kabuki Brush, Ultimate Foundation Brusher eller Super Powder Brush. Dette børster giver det bedste resultatet, som er en jævn overflade og er samtidige venlige og påpasselige med huden.

Når du har fået noget af produktet på børsten skal du påføre det med lette strøg, så pudderet bliver opsamlet mellem hårene. Det er med til at give det bedste resultatet og du kan vise dig fra din bedste side.

Så med en mineral foundation fra Youngblood går du ikke helt galt i byen. Dette produkt giver dig den bedste dækning af uren hud, så du kan vise dig frem uden at skulle have dårlig samvittighed over, at folk kan se din til tider mærkede hud.

Flere artikler af kira

Tags:, , , ,