Danske møbler er kedelige

En del af Bolig | Skrevet af Sophie Carstensen

Er det bare mig eller ligner alle møbler hinanden i dag? Når man ser de danske hjem, synes jeg altid det er den samme sofa, eller det samme spisebord, i samme kedelige farver. Hvad kan det skyldes? Er Danmark fanget i en tidsløst aldersfri velfærd, hvor fornyelse ikke spiller nogen rolle? Foretrækker danskerne det billige frem for det mere eksklusive? Det skal i hvert fald ikke stå i vejen, for os der foretrækker eksklusive møbler til hjemmet. Jeg synes helt klart at møbler fra BoShop og Jakob’s Boligcenter, tilbyder noget som mangler i de danske hjem. Personlighed, stil, komfort og udstråling. Hvorfor gør man ikke sin dagligstue, soveværelse eller spisestue til sit eget personlige opholdssted? I stedet for at tænke på, hvordan andre indretter deres hjem, skulle man smide handskerne og starte med at sætte sit eget præg på hjemmet.

Hvis nogle af jer derude vil have gode tips og råd til indretningen i hjemmet, er det oplagt at besøge BoShop’s Megastore nær Aarhus i Risskov. Jeg var derinde for 1 uge siden og det er virkelig en befrielse, at man kan få lov at se flotte og eksklusive designer møbler, uden at føle sig tvunget til at købe noget. Mest var jeg ude efter inspiration og tips, til mit eget hjem og det skal jeg da lige love for jeg fik. Udover en professionel service, som tydeligt vidste, hvad han snakkede om, kunne jeg ikke modstå disse flotte spisestole. Det der tiltaler mig mest ved spisestolene, er at designet er enkelt og tidsløst, uden at det bliver for meget. Jeg har et brunt spisebord i hjemmet og ved hjælp af billeder kunne jeg nemt se, at disse stole ville passe perfekt til mit hjem. Designet er hverken for meget eller for lidt, men er præcis det som jeg forventede.

MEN som om det ikke var nok, kunne jeg heller ikke sige nej til et af deres opbevaringsmøbler. Det er jo helt vildt så høj kvaliteten er. Mulighederne er mange, så der er gode chancer for en individuel indretning. Jeg er allerede blev spurgt en del gange, hvor jeg har skaffet mine spisestole henne, samt den nye reol, der opbevarer glas. Dertil kan jeg kun sige at det er såmænd BoShop det stammer fra, som mange rent faktisk ikke kender! Ifølge hjemmesiden har de 2 fysiske shops. Én i Risskov og én i København S. Men det der betyder noget er at BoShop efter min mening, er mindst 1-2 niveauer højere end BoConcept og Idemøbler. En god hjemmeside til jer, som trænger til en ny og anderledes indretning.