Det danske firma Nordlux er efterhånden blevet godt etableret på det danske lampemarked, og ikke mindst er deres udendørslamper blevet et stort hit. En af grundene hertil er, at de formår at skabe et flot design til en forholdsvis billig pris. Desuden varierer deres lamper en del i designene, så der er lidt for enhver smag. Udendørs belysning har tidligere ikke været noget af det, man fokuserede mest på i Danmark, da interessen for forskellige, unikke og anderledes designs ikke var stor. Det er den imidlertid blevet. Derfor har lampeproducenterne også selv rettet opmærksomheden mere mod denne del af deres sortiment.

Et af de store hit

For Nordlux betyder det, at de er blevet en af de førende i udendørslamper i Danmark. Blandt andet er deres Scorpius lampe blevet utrolig eftertragtet. Med sit tidløse look og sine mange forskellige varianter er det også en lampe, der kan anvendes af mange og hos mange. Den skaber et naturligt og klart lys, som er hovedformålet med udendørsbelysning i de fleste henseender. Størrelsen gør, at man med fordel kan hænge flere op på samme mur eller stakit uden, at det bliver for voldsomt.

Kunsten at skabe lys til udendørsområder

Kunsten ved at designe belysning til de ydre arealer er at finde balancen mellem funktionalitet og design. Den skal kunne lyse op, men samtidig også have et tilpas enkelt og flot design, hvilket kan være utrolig svært at ramme. Det er dog alligevel lykkedes for den danske producent i denne udgave. At den varierer i farver, materiale samt størrelse gør, at flere mennesker kan have glæde af den, og at man kan vælge netop dén udgave, der egner sig bedst til det sted, man ønsker at bruge den. Valgmulighederne gør ofte en lampe mere interessant, og er nok også en af nøglerne bag Scorpius lampens succes.

Flere artikler af louisej