Eventyrligt lys i haven

Annette Lund Andersen har designet udendørslamper med LED pærer til haven. 

Annette  var på jagt efter nogle spændende udendørslamper eller havelamper, men var ikke tilfreds med de lamper hun kunne finde i butikkerne.Hun syntes det var de samme lamper man kunne finde alle vegne, og hun ville gerne have noget anderledes og spændende.

Annette besluttede sig derfor for at designe sine egne lamper, og efter et års arbejde ved tegnebrættet og adskillige prototyper senere, er hendes egne dansk producerede udendørslamper kommet til salg. I første omgang fra hendes egen internet-butik www.eventyrhaver.dk.

Annette havde fra starten besluttet sig for at lamperne, som hun kaldte Eventyrlamper, skulle baseres på LED pærer. Der er i dag meget fokus på at vi skal sænke vores CO2 udledning og hun ville så vidt det overhovedet var muligt minimere energiforbruget ved at have lamperne tændt. Det var derfor nærliggende at vælge LED som lyskilde, og ad den vej holde energiforbruget nede. Lamperne er forsynet med en lyskæde med enten 48 eller 96 dioder og giver et godt lys, men forbruger kun max. 4 watt.

Eventyrlamperne er desuden, for det meste af lampens vedkommende, dansk produceret på en nordjysk virksomhed, for også ad den vej mindske energiforbruget. Nemlig både ved produktion og transport.

Se og køb udendørslamper fra Eventyr Haver i butikken www.eventyrhaver.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *