Fordele ved AntiSkrid gulve

Fordele ved AntiSkrid gulve

Et sikkert miljø på arbejdspladsen og i hjemmet er ikke for meget at bede, og med en lille tanke og pleje dette mål er helt sikkert opnåeligt. Desværre alt for mange mennesker tager deres omgivelser, samt de risici, der kan lure der, for givet. En fare, som ofte overses, er det glatte gulv. Skrid og fald er den mest almindelige årsag til skade i hjemmet og på arbejdspladsen, og ifølge H.S.E. tal 95% af større skrid resultere i knoglebrud. Det er klart det giver mening at give en lille tanke, hvad der ligger under vores fødder.

Fordele

I køkkener, dukket badeværelser og garager, hvor gulve er udsat for fugt og er ofte flisebelagt, eller træ eller beton, har en tendens til at være de farlige områder. Her de meget unge og svagelige er særligt udsatte. Derudover gulvets glathed eller gulvbelægninger kan stige over tid på grund af slid, rengøring og polering. Vi ønsker alle vores kære at være sikker derhjemme, naturligvis, men vi skal også huske, at vi har en omsorgspligt over for andre på arbejdspladsen og i offentlige områder under vores kontrol, så fra et rent økonomisk synspunkt, vi har brug for at undgå den kostbare retssager og øgede forsikringspræmier, der kan opstå fra en mangel på trækkraft fode.

At teste gulvets glathed

Overraskende nok, kan gulvets glathed vurderes ved hjælp af en bærbar skridsikkerhedstests. Dette er en slags pendul ender i en virtuel hæl indkapslet i en gummi sjæl, som svinges på en kontrolleret måde over et lille område af gulvbelægning. Modstanden dette støder er målelige og en testværdi kan returneres som kan læses på en skala af værdier, som bestemmer et højt, moderat eller lav risiko. Det er blevet den standard test blev vedtaget af H.S.E. men det er sikkert at sige, at i stedet holde en af ​​dem i køkkenskab, i hjemmet fornuften skal gælde.

Løsningen

Eksisterende gulv kan behandles for optimal skridsikkerhed med enten en kemisk eller en mekanisk behandling. Skridsikre epoxyharpikser er tilgængelige, som er ikke-slibende, og også gennemsigtige, og derfor ikke ændre udseendet af gulvet, da de bliver farlige glatte gulve i langt mere tilgivende Altro anti skrid gulve. Uanset hvilken metode du vælger til at forbedre sikkerheden på din personlige miljø, slutresultatet er helt sikkert fred og  glæde i sindet.