Havekrukker - flotte farver og designs

Villamin.dk tilbyder havekrukker i de smukkeste designs og i alle prisklasser. Prøv vores eksklusive krukker, plantekasser eller havekrukker i betonlook.

Hos Villamin.dk finder du havekrukker i alle former og farver. Vi fører alt fra plantekasser til de mere eksklusive krukker. Sommeren er over os og haven skal pyntes med flotte havekrukker, der gør en forskel. Gør dit hjem og din indkørsel mere indbydende med brugskunst i flotte former. Lad krukker gøre en forskel i din have.

Klassiske eller eksklusive krukker

Villamin.dk har alt til hjemmet og haven. Fra de mere klassiske plastikkrukker til eksklusive krukker med specialbehandlet overflade. Vi tilbyder havekrukker fra førende producenter på markedet, hvilket sikrer dig produkter af højeste kvalitet. Du finder vores havekrukker i mange forskellige former af enten naturmaterialer eller de mere kunstige produkter, så som plastik eller glasfiber med beton look.

UV resistente og frostsikre havekrukker

Vores havekrukker er lavet med fokus på funktionalitet. De skal kunne tåle vejr og vind, hvilket også er derfor vores havekrukker er 100% UV resistente. De fleste af vores krukker er tilmed frostsikre. Enkelte havekrukker skal dog bores et lille hul i bunden, således at overskydende vand kan løbe fra havekrukken. Vores plastik havekrukker har eksempelvis en lille prop i bunden, hvilket gør den egnet til både inde- og udendørs brug.

Villamin.dk har brugskunst til hjemmet og haven. De smukkeste luksus krukker, vaser og interiør. Kvalitet i topklasse.