Indgangsmåtter og måtter / Altro Danmark

En del af Bolig | Skrevet af Altro

Over 85 % af snavset i vores bygninger stammer fra gangtrafikken og kan kun reduceres ved effektiv rensning og aftørring af skosålerne. Det rigtige valg af indgangsmåtter er derfor en afgørende faktor for vedligeholdelse og levetid af indendørs tæpper samt andre gulvbelægninger. Den rigtige indgangsmåtte er også den bedste måde at undgå fald-ulykker, som forårsages af vand, der kommer med ind i bygningen ude fra.

Altro indgangsmåtter er det bedste forsvar mod snavs.

Essensen i Altro’s indgangsmåttesystem er selve måttens tætte tekstiloverflade af nylonfibre,, som holdes på plads af smalle lameller med nylonarmeret gummi, der suger store mængder fugt.

Altro indgangsmåtten sørger effektivt for at grus, sand og vand forbliver væk fra de indendørs gulvbelægninger, som derved kan bevare deres udseende bedre ,  forlænge levetiden og reducerede rengøringsomkostningerne.

Tre Altro indgangsmåtter der er skræddersyet til dine behov:

AltroGuard De Luxe

AltroGuard De Luxe er en høj kvalitets indgangsmåtte, der kan bruges på begge sider. Indgangsmåtten består af ny gummi med tekstiloverflade i 7 farver samt en udgave med gummilameller uden tekstiloverflade til udendørsbrug. Gummilamellerne er omgivet af aluminiumslameller, der giver skrabeeffekten.

AltroGuard Standard

AltroGuard Standard er en kvalitets måtte, der kan bruges på begge sider. Indgangsmåtten består af genbrugsgummi med tekstiloverflade i 7 farver samt en udgave med gummilameller uden tekstiloverflade til udendørsbrug. Gummilamellerne er omgivet aluminiumslameller, der giver skrabeeffekten.

AltroGuard Basic

AltroGuard Basic er en lamelmåtte med nålefilt på toppen, den fås i 7 farver og i 3 tykkelser 15, 20 og 24 mm og kan rulles ned i enhver måtteramme. Måtten kan tilpasses enhver ramme. AltroGuard Indgangsmåtter er lavet af holdbare og økonomiske materialer.

Flere artikler af Altro

Tags:, ,