Isolering af loft

En del af Bolig | Skrevet af Kmurer

Isolering af loft er blevet standard i nybyggerier og det er kun godt. For effekten af loftisolering, er ikke til at tage fejl af. Det giver et mere behageligt loft, mindre varmetab og er mere miljøvenligt.

Der er mange fordele forbundet isolering af loft og derfor bør man stærkt overveje det, hvis man ikke har det allerede. I det tilfælde, vil der være tale om efterisolering af dit loft.

Der er forskel på hvordan isoleringen skal gribes an, alt efter om det er et nybyggeri eller en efterisolering. Er der tale om en efter isolering af loft, afhænger dine muligheder i høj grad af tagkonstruktionen.

Tager du fat i et dygtigt isoleringsfirma, vil de helt sikkert vide, hvordan opgaven skal gribes an. Isolering af loft kan både ske nedefra, indefra  og der kan ligeledes være skråvægge og skunk.

Netop for at få udført isolering af loft i høj kvalitet, bør du få professionelle isolatører til at udføre arbejdet. De har erfaringen og stor viden omkring hvilken fremgangsmåde og metode, der er bedst.

Besparelser ved isolering af loft

Der kan opnås store besparelser ved . Det er svært at angive i kroner og øre, eller i procent på varmeregningen. Faktum er bare, at en god isolering af dit loft mindsker varmetabet og sænker din varmeregning betydeligt.

Den potentielle besparelse afhænger i høj grad af husets stand, loftets størrelser og kvaliteten i arbejdet. Jo større loftets flade er, desto mere vil du typisk få ud af isolering af dit loft.

Man taler typisk om at isolering kan have tjent sig selv hjem igen, indenfor 2-3 år. Alt efter hvor der isoleres og hvilken stand huset er i.

Så man kan hurtigt regne ud, at isolering af loft, er en god og rentabel investering. Får efter de 3 år, når loftet er isoleret, står du tilbage med en lavere varmeregning og et mere værdifuldt hus.

Der er ingen grund til ikke at få udført isolering af loft. Du snyder kun dig selv og miljøet.

Mindsk varmetab med isolering af dit loft

De fleste ved at varmen søger opad og har du så ikke isoleret dit loft, forsvinder varmen hurtigt ud af huset. Det kan du undgå ved isolerings af dit loft.

Varmetabet vil i høj grad mindskes, hvis du får isoleret loftet. Så vil du gerne spare penge på varmeregningen, bør du seriøst overveje isolering af loft. Det vil være en god investering, du ikke vil fortryde.

Flere artikler af Kmurer

Tags:, ,