Klapstole er geniale

En del af Bolig | Skrevet af Spiren

Vi kender sikkert alle tiden hvor vi boede på et lille kollegieværelse, hvor pladsen var trang. Og vi husker sikket også alle at der fra tid til anden blev holdt en fest eller to, hvor der altid manglede siddepladser. Folk sad på skødet af hinanden, på gulvet, i sengen, på bordet, i vindueskarmen osv. Men som enhver der har boet sådan kender også til det geniale siddemøbel i form af klapstole!!

Klapstole redder festen

Jeg ved ikke hvor mange gange mine klapstole har reddet mine fester fra at folk udvandrede før festen næsten var begyndt. Jeg havde 5 i alt, og det var så genialt at jeg bare kunne hænge dem op på væggen bag hoveddøren. Faktisk var de så smarte at de var lige til at tage under armen og med til festerne i de andre kollegium huse. Ydermere vil jeg da lige foreslå at hvis man står og skal holde havefest eller bryllup så kan det være en god ide at have nogle klapstole klar i garagen, for der bliver næsten altid brug for dem.

Klapstole går aldrig af mode

Nu ved jeg ikke hvor længe klapstolen har eksisteret, men jeg er sikker på at den aldrig går af mode. Der komme helt sikkert nye modeller og designe med tiden, men det at den kan klappes sammen er jo genialt. Man kan købe klapstole for helt ned til 20 kr – så er man så også sikker på at den ikke holder særlig længe, og at den ikke er særlig pæn. Et bud på hvor man kan købe gode kvalitets klapstole er på http://zederkof.dk/shop/klapstole-90c1.html, hvor de har rigtig mange fine og gode klapstole. Ellers er det vel bare at ønske god fest, og råbe et trefoldigt hurra for klapstolen :-)

Flere artikler af Spiren

Tags:, ,