Rigtig mange danskere fik sig noget af en overraskelse, da varmeregninger sidste år kom ind ad postkassen, for varmen var ualmindelig dyr, og det lader desværre til, at de høje priser fortsætter. Derfor kan det være en god ide at tænke over alternativer til elvarmen, og det kan eksempelvis være træpiller. Ønsker du at spare rigtig mange penge, kan vi anbefale dig at købe træpiller fra Tyskland, da du i så fald kun skal betale 7 % i moms, i stedet for de 25 % vi betaler her i Danmark, og det kan hurtigt løbe op i en stor besparelse, hvis man køber træpiller fra Tyskland flere gange årligt.

Når det så er sagt, er der nogle ting, man skal være opmærksom på, når man køber træpiller fra Tyskland. Grunden til træpiller kan købes så billigt i Tyskland skyldes, at det er grænsehandel, der er tale om, og derfor kan danskere købe træpiller fra Tyskland med tysk moms, men det er derfor ikke tilladt for forhandlerne at fragte træpillerne, så man skal enten selv have kørelejlighed og køre til Tyskland for selv at hente pillerne, eller man skal bestille en fragtmand, som naturligvis skal have løn for at fragte træpillerne fra Tyskland til din adresse. Dog slipper du i så fald selv for at hente dem, og det kan være besværet værd.

Selvom man vælger enten selv at hente træpillerne fra Tyskland eller sætter en fragtmand på sagen, er der stadig penge at spare ved at købe sine træpiller fra Tyskland i forhold til de tårnhøje varmepriser, vi har herhjemme i Danmark.

For at kunne fyre med træpiller skal du bruge et pillefyr

Som overskriften lyder, skal du bruge et pillefyr, hvis du ønsker at varme huset op med træpiller, og det gælder, uanset om du køber træpiller fra Tyskland eller Danmark. Pillefyret skal man se som en investering, en engangsudgift. Først bruger man penge på at købe et pillefyr, som derefter gør det meget billigere at varme huset op, da det bruger træpiller, og køber man som sagt træpillerne fra Tyskland, kan man spare rigtig mange penge på varmen. Når pillefyret først er købt, skal man ikke tænke på det mere. Derefter skal man blot tænke på at få købt et nyt læs træpiller hjem i tide, inden det gamle læs er brugt op, så man ikke pludselig står uden varme i huset.

Hvor kan man så købe træpiller fra Tyskland henne?

I løbet af de seneste par år er det blevet meget almindeligt at købe træpiller fra Tyskland, og der er derfor rigtig mange forhandlere. Vi anbefaler dog denne forhandler, som forhandler træpiller fra German Pellets, der er kendt for deres sublime kvalitet. Her kan du enten vælge mellem 6 eller 8 mm træpiller. Størrelsen afhænger af, hvad der passer til pillefyret, så det er en god ide lige at tjekke det, inden du bestiller dine træpiller fra Tyskland.

Når du har lagt de valgte piller i den virtuelle indkøbskurv, bliver du tilbudt at få en fragtmand til at hente dine varer for dig og bringe dem hjem til dig i Danmark. Ønsker du at benytte dig af dette tilbud, skal du faktisk ikke foretage dig andet, end at vælge den pågældende fragtmand – så henter han selv de nødvendige oplysninger og leverer varen til dig. Ønsker du selv at hente træpillerne fra Tyskland, skal du blot gøre opmærksom på, at du selv kommer og henter varen, hvorefter du vil få en dato for, hvornår dine  nyindkøbte træpiller fra Tyskland er klar til afhentning.

Flere artikler af kira

Tags:, , , ,