Markiser skal vælges med omhu

En del af Bolig | Skrevet af Forfatteren

Når du står foran at ville anskaffe dig en ny markise, så er du måske tilbøjelig til at søge efter billige markiser, men det er ikke altid en god ide. På samme måde som med meget andet, så kan ting købes for billigt og da markiser ofte er en større økonomisk investering, så kan det være spildte penge, at købe noget der ikke kan holde i længden.

Find den rigtige pris

Pris er naturligvis en vigtig parameter og selvom du kan finde billige markiser som er et godt køb, så er det vigtigt, at du ikke lader prisen være den eneste faktor der bestemmer hvad du køber.

Start i stedet med at undersøge markedet og aftalt et par møder med nogle af de forskellige markisefirmaer der findes i dit nærområde. Du kan eventuelt også tage forbi dit byggemarked, men selvom de sælger et par markisemodeller, så har de ofte ikke den nødvendige ekspertviden til at kunne rådgive dig ordentligt.

Det du leder efter er nok information til at du selv kan vurdere hvilken kvalitet du vil synes god nok og hvad den bør koste. Med den information er det nemlig meget lettere at vurdere, om noget er et godt køb eller ej.

Opsætning af markise

Når du har valgt hvilken markise du gerne vil købe, så skal du overveje om du selv vil montere den eller om du vil have fagfolk til at hjælpe dig. Fordelen ved at gøre det selv er naturligvis, at det er væsentligt billigere og hvis du hyrer en professionel og har du hænderne skruet ordentligt på, så kan det sagtens lade sig gøre, at sætte den op selv.

En ting der taler for at få professionelle til det er, at da en god markise ofte koster mange penge, så vil det være så ærgerligt hvis du ved et uheld får ødelagt noget. Er det dig selv der sætter den op, så er der ikke noget der dækker det du ødelægger.

Har du derimod professionelle til at montere den for dig, så dækker deres forsikring hvis noget går galt. En forkert monteret markise behøver ikke kun at gå i stykker, men kan i værste fald også hive dele af huset med sig og skaden kan derfor blive dyr at reparere.

Flere artikler af Forfatteren

Tags:, ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel