Spindeltrapper i træ

En del af Bolig | Skrevet af admin

I et hus med flere etager er der naturligvis altid brug for adgang mellem etagerne i form af en trappe, men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken løsning man vælger. Hvordan er trappeopgangens dimensioner, hvilke materialer er der brugt i rummet osv. Uanset om trappeopgangen er lille eller stor, er en spindeltrappe i træ en rigtig god løsning. En flot trappe, der snor sig fra gulv til loft kan være en fryd for øjet, selvom den står midt i rummet, og samtidig kan en spindeltrappe i træ være den mest praktiske og pladsbesparende løsning i en lille trappeopgang.

Skræddersyet til jeres hus

Når I vælger en spindeltrappe fra Trappefabrikken kigger vi grundigt på jeres specifikke behov og ønsker, og i fællesskab finder vi den helt rigtige løsning. Der er mange ting at tage stilling til, når man skal vælge en spindeltrappe: valg af træsorter, størrelsen på trinene, gelænderets udformning osv., men vores mangeårige ekspertise står til jeres rådighed, så vi sammen kan gøre jeres drømme til virkelighed.

Kvalitet til fingerspidserne

Trappefabrikkens veluddannede medarbejdere laver kun trætrapper, og har et veltrænet øje for detaljer. Derfor kan vi garantere at jeres spindeltrappe i træ vil fremstå smuk og harmonisk, og i en uovertruffen kvalitet.

Tags:, ,