Vi sætter pris på Jeres udtalelser omkring bæredygtighed - Altro’s produkter i brug

Indendørs luftkvalitet og VOC

Den indendørs luftkvalitet er en vigtig overvejelse, når man skal vælge produkter til installation i en bygning. Vi tilbringer op til  90% af vores tid indendørs og er langt mere tilbøjelige til at  blive påvirket af forurenende stoffer inde end ude. Dårligt indeklima kan være forårsaget af en række faktorer,  herunder utilstrækkelig ventilation, dårlig rengøring og alt for høje udledninger fra alle slags byggeprodukter, herunder  gulvbelægninger, møbler og vægbeklædning. Volatile Organic Compounds (VOC) er organiske forbindelser, der frigives i atmosfæren fra forskellige stoffer / produkter. Koncentrationerne  af VOC indendørs er typisk fem gange større end udendørs. Eksponering for VOC menes at forårsage en række sundhedsproblemer såsom sick building syndrom, nedsat  indlæring i skolerne og nedsat produktivitet i kontormiljøer. Altro’s sikkerhedsgulve har gennemgået strenge eksterne VOC teste og lever op til en række nationale og internationale ordninger vedrørende indendørs luftkvalitet, herunder AgBB i Tyskland, svenske BPD og FloorScore, som anvendes i forbindelse med LEED i Nordamerika.Alle Altro’s sikkerhedsgulve og Altro Whiterock vægbeklædninger overholder HEA9 VOC under BREEAM. Faktisk har Altro Whiterock’s VOC-emissioner vist sig at være lavere end den påviselige grænse.

Vi værdsætter et hygiejne- og vedligeholdelsesvenligt design

Installer Altro’s gulve sammen med Altro WhiterockTM vægbeklædning for at lette rengøring, vedligeholdelse og hygiejne. Tilsammen skaber produkterne et kompatibelt system med vandtæt, diskret fugning og svejsning. Altro sikkerhedsgulve og vægbeklædning indeholder Altrosan biocid, som hæmmer væksten af hospitalsinfektioner såsom MRSA og lignende organismer.

Altro Whiterock dørkarme

Altro Whiterock dørkarme efterlader kun meget lille eller ingen mulighed for at bakterier kan trives og så er de ekstremt nemme at vedligeholde.

Altro Easyclean Maxis PUR™ teknologi

Denne nye PUR teknologi tilbyder en revolutionerende smudsafvisende evne og medfører nogle af de bedste rengøringsfordele indenfor gulvbranchen, som samtidig nedbringer dine langsigtede vedligeholdelsesomkostninger. Det betyder, at det kræver mindre vand, energi og færre rengøringskemikalier at vedligeholde i hele produktets levetid.

Trappefabrikken A/S er nu certificerede i brugen af brandhæmmende materialer til konstruktion af trapper