F.A.Q.

Koster det noget at blive forfatter på artikeldatabase.dk?

Nej - det er helt gratis at oprette sig som forfatter og udgive artikler.

Hvad mener du med at man kan tjene penge på sine artikler?

Jeg har skrevet en udførlig guide her - hvordan tjener jeg penge på artikeldatabase.dk

Det der rent praktisk sker er, at dine adsense annoncer bliver vist 50% af gangene og artikeldatabase.dk adsense annoncer bliver vist de andre 50% af gangene.

Du kan få en Adsense konto her.

Hvordan kombinerer jeg Adsense med artikeldatabase.dk

Det gør du ved at skrive dit Publisher ID fra Adsense i administrationen - under punktet “Kontrolpanel -> Mine Adsense Info”.

Hvis du er i tvivl om din Publisher ID, så har jeg skrevet en udførlig guide til det her - Hvordan finder jeg mit Adsense Pub ID og sætter det ind

Hvilke retningslinjer er der for artiklerne?

Du må i princippet skrive alt - vi forbeholder dog vores ret til at slette artiklerne, hvis de strider imod opretshaver-loven. Det vil sige at du skal have alle rettigheder til artiklen og de billeder du måtte benytte.

VIGTIGT: Det eneste reelle krav er, at indholdet du skriver, er unikt og ikke har været udgivet andre steder på internettet.

Vi accepterer heller ikke links til groft seksuelle eller på andre måder groft stødende hjemmesider - de links vil blive slettet.

Derudover er der lidt andre retningslinjer som du kan se i de retningslinjer du accepterer når du opretter dig som bruger. Kort fortalt:

  • Artikel skal være unik
  • Minimum 200 ord i artiklen
  • Max 4 links i artiklen
  • Ikke overfyldt med stavefejl - husk at læse den igennem inden du udgiver

Hvem står bag artikeldatabase.dk?

Det gør Brian Brandt, sagde giraffen selv. Jeg syntes der manglede en god database for artikler. Det er en meget brugt metode i USA til at få sit budskab og produkt kendt, og det skal vi da også have på dansk.

Du kan læse mere om mig på min blog - Brian Brandt.

Blev dit spørgsmål ikke besvaret - så brug vores kontaktformular. Har du gode råd til forbedringer af artikeldatabase.dk er du også altid meget velkommen til sende dit forslag i kontaktformularen.

[gravityform id=1 name=Kontakt]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *