E-cigaretter billigere i længden?

Der er kommet et nyt produkt på markedet som skal hjælpe rygerne med at kvitte smøgerne, alternativet er en Elektronisk-cigaret.

Forskellen på denne cigaret er at den ikke er skadelig som den gamle cigaret som er baseret på tobak. De indeholder begge to nikotin som er vanedannende, men du kan godt købe den Elektroniske cigaret uden nikotin, hvis du gerne vil være fri for noget som helst.

Ideen med denne nye cigaret er at du som ryger har muligheden for at stoppe, uden at skulle smide cigaretten helt væk fra dig. For mange er det følelsen af at sidde med noget at suge i, og holde noget i hånden. Det er simpelthen blevet en vane for nogle folk. Derfor kan det være svært at stoppe helt, eller i det hele taget benytte sig af disse nikotin plastre som også er et hjælpemiddel til rygestop.

Du vil stadig indtage den nikotin som man er afhængig af, men derimod ikke de 4000 giftstoffer som en normal tobaks-cigaret indeholder. Men dem som starter på dette falder også langt ned i forhold til deres forbrug, dermed er det også et plus på den økonomiske side. Man sparer en del penge, da det er billigere at købe cigaretterne, samt ens forbrug stagnere.

Når man har benyttet disse Elektroniske-cigaretter noget tid, kan man trappe ned på nikotinen, og dermed forhåbentlig blive røgfri på længere sigt.