Hvad skal du lave når du er på ferie?

Ja, det er et spørgsmål som mange mennesker stiller sig selv. En ferie koster rigtig mange penge, så hvad skal man egentligt bruge dagene på? Skal du bare slappe af ved poolen – eller skal du ud og opleve noget? I denne tekst får du mit svar på det spørgsmål.

Jeg har rejst rigtig meget, og jeg synes at vide, hvordan man får mest ud af sin ferie. Hvis vi siger at du blot skal på ferie i en uge, så lad mig komme med et eksempel på hvad du kan lave.

Dag 1: Slappe af ved hotellet, samt poolen. Hvis der ikke er nogen pool ved hotellet, så tag til stranden. Om aftenen skal i spise på hotellet.

Dag 2: I skal nu og ud opleve den by i bor i. Tag en gåtur rundt i byen, og se hvad der er. Noget af dagen kan i også bruge på at planlægge en tur i skal på, senere på ugen. Tag ud og spis på en restaurant.

Dag 3: Tag på en heldagstur, hvor i får set byen eller andre attraktioner. Det kan være en sejltur ud til en (øde) ø, eller det kan være en tur op i bjergene. Det handler om at få set det land man bor i – at opleve andre kulturer.

Det var bare 3 dage af din ferie. Min pointe er, at man skal nå at opleve en masse, samtidigt med at man synes det er sjovt. Hvis du er en stille type der gerne vil have sol, så vær på hotellet i 5 dage og brug de 2 andre til at opleve byen/landet. Hvis du derimod gerne vil ud og se verden, så brug 3 dage på hotellet, og de 4 andre til at opleve byen/landet.

Gør det du vil – der er ingen der skal sætte retningslinjer for dig. Husk desuden at du kan finde konkurrencer på nettet, som hedder noget ala ”vind rejse” – altså hvor du kan vinde rejser. Der findes ligeledes også konkurrencer, hvor du kan vinde vine – måske er det noget som du kan tage med på rejsen? Det er i hvert fald det værd at gøre forsøget – læs mere samt vind vin her!