Kradsetræer til katte

En del af Fritid | Skrevet af sydjyden

Der er ikke altid nemt at have kat. Især ikke når man har en lidt vild kat, som godt kan lide at kradse i alting i huset. Værst ser det ud på tapetet. Men også gulvtæppet og nogle af gardinerne har fået turen.

Men problemet kan i nogle tilfælde løses - eller i hvert fald reduceres - ved at købe et kradsetræ til katte. Og der er mange tilbud online.

Faktisk er det først rigtig gået op for mig, hvor værdifuldt det er at have et kradsetræ. Det skåner ganske enkelt mine møbler i huset, og så kan nogle af dem vel egentlig være ganske flotte at se på - i starten i hvert fald. På de fleste sider med katteartikler, finder man træerne, som fås i nærmest uendeligt mange farver og faconer. Og så i forskellige prisklasser. Nogle mennesker kan tilsyneladende finde på at give over 1000 kr. for et kradsetræ til missen. Der er vi jo forskellige. For hvis træet skal ødelægges gennem tiden, synes jeg heller ikke, at det skal være for dyrt.

Man overraskes i det hele taget over, hvor mange forskellige hundeartikler og katteartikler, der findes. Ud over almindelige ting som fx hvalpegårde har de også fundet på at producere en speciel vandfontæne, som skal holde hundens vand frisk gennem stadig cirkulation.

Flere artikler af sydjyden

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel