LØBEHJUL MED STORE HJUL – SOMMERENS DILLE

Sommeren er over os og det er tid til udendørsaktiviteter. Mange begynder at løbe, andre foretrækker cykling og andre igen trækker i deres inliner rulleskøjter. Men har du set dem der kommer susende på deres smarte løbehjul ude i naturen? ”Løbehjul, er det ikke legetøj til børn?” tænker du måske. Det er det også, men der i de senere år kommet en ny type løbehjul med store hjul på markedet, der giver meget større muligheder for at bruge løbehjul til transport og motion.

Du har nok set dem på sygehuse, hvor læger og sygeplejersker suser af sted i gangene på specielle løbehjul. Eller i lufthavne og store lagerhaller, hvor medarbejderne for længst har fundet ud af at løbehjul med store hjul er det perfekte transportmiddel når man hurtigt skal tilbagelægge en kortere distance. Disse løbehjul er typisk større og anderledes bygget end de normale løbehjul med små rulleskøjtehjul. De er udstyret med større, næsten cykelagtige hjul med luft i slangerne og deciderede dæk på.

Det er denne type løbehjul der er begyndt at finde deres vej ud på veje, stier og i naturen. De større hjul giver højere fart og mindre modstand og er dermed et sjovt og anderledes alternativ til cyklen på kortere distancer. De store gummihjul sikrer også at du ikke rammer på alle mulige kanter og småsten eller ryger i huller. Løbehjul med store hjul giver en utrolig glidende køreglæde.

Man kan få løbehjul med store hjul i mange forskellige udformninger og med forskellige størrelse hjul, men fælles for dem alle er at den opretstående kørestilling og brugen af hele kroppen giver motion til alle muskler og at man ikke belaster hverken led eller sener.
Kunne det ikke være sjovt at suse ned ad gaden eller ud af skovstien sammen med dine børn på et løbehjul? Det er i hvert fald helt sikkert at de ville elske at dele løbehjulsglæden med deres forældre.

Find tøj til dine børn i Shopoutlets børnetøjs afdeling.