Naturlige hjælpemidler mod angst og depression

Rigtig mange danskere slider med angst eller depression. Faktisk er næsten 250.000 danskere på de såkaldte lykkepiller og det er så mange at der nu råbes alarm omkring det der betegnes som en ren epidemi. For så mange danskere der har brug for medicinsk hjælp hænger jo ikke helt sammen med at danskerne er blevet udråbt som verdens lykkeligste flere gange. Hvis du selv slider med at føle dig nedtrykt eller angst er der heldigvis flere naturlige måder at gribe det an på.

Motion og god kost

Det er blevet bevist videnskabeligt flere gange at søvn, kost og motion er meget vigtigt for vores velvære. Føler du dig nedtrykt, især om vinteren er motion og mad der er rig i d-vitamin og c-vitamin meget vigtig. Ligeledes er nok og god søvn helt afgørende for dit helbred.

Naturmedicin

I de senere år er der kommet et nyt fokus på naturmedicin herunder indisk Ayurveda medicin. En plante der kan hjælpe mod angst er Raowulfia Serpentina også kendt som slangeurt eller serpaghanda. Den er billig, men faktisk meget effektiv og har en klar beroligende effekt. Planten er blevet brugt af blandt andet Gandhi og Alexander Den Store. Cannabidol er et af to virksomme stoffer i THC er en meget effektiv anti-psykotisk medicin og er modsat THC ikke euforiserende.