Sådan undgår du kø i forlystelsesparker

Når det bliver sol og sommer, drager de fleste på et eller andet tidspunkt i løbet af sommeren afsted til et sommerland for at prøve forlystelser og få nogle gode stunder sammen med familien.

Men det kan hurtigt blive en stor prøve på ens tålmodighed, for køerne kan være ekstremt lange i højsæsonen til de mange sjove forlystelser. Hvad kan man gøre, hvis man ikke orker at stå i kø i varmen og stege, svede og ikke mindst kede sig?

Hvis det er muligt, kan det betale sig at besøge forlystelsesparkerne i hverdagene – og altså ikke lørdag og søndag, hvor alle de andre også besøger forlystelsesparkerne. Mandag og tirsdag er ofte tidspunkter, hvor forlystelsesparkerne ikke er så besøgte.

Hvis I under ingen omstændigheder kan besøge parken på et andet tidspunkt end i weekenden, så sørg i det mindste for at komme lige så snart, at parken åbner. Typisk åbner parkerne omkring kl. 10, men faktisk kan det være en god idé at ankomme lidt før, så undgår man nemlig også kø ved indgangen og service-centrene.

Hvis I ankommer tidligt, kan det betale sig at tage de populære forlystelser først. De populære forlystelser er ikke nødvendigvis de vildeste. Faktisk er der sjældent kø til de vilde forlystelser, simpelthen fordi der ikke er så mange, der tør prøve dem. Så prøv de mere “almindelige” forlystelser eller de populære forlystelser til børnene.

Rigtig god tur i de danske sommerlande.

Find et stort udvalg af badetøj og andet børnetøj hos ShopOutlet.dk