Argan oliens gode egenskaber

En del af Guides | Skrevet af meme

Arganolien er fyldt med gode egenskaber, og vi skal kigge på et par af dem i dette indlæg. For ud over at bruges til pleje af håret og huden, så kan olien benyttes til mange andre ting. Nogle mere overraskende end andre.

Især gravide kvinder og bodybuildere kender til problemet med strækmærker. Strækmærker kan ikke fjernes, med mindre du gennemgår en operation. De er der med andre ord for evigt. Derfor vil de fleste gerne undgå, at strækmærkerne opstår. Her er argan olien genial. For dens høje indhold af essentielle fedtsyrer gør, at du kan mindske synligheden på allerede eksisterende strækmærker, men den kan også bruges som forebyggelse mod, at strækmærkerne opstår. Olien gør nemlig huden elastisk, og dermed mindskes chancerne for at strækmærkerne opstår. Så brug arganolie mod strækmærker.

Akne, bumser, hudorm og uren hud er noget enhver teenager kender til. Et problem som giver nogle unge psykiske problemer, mens andre slipper billigere igennem ungdomsårene. Argan olien renser, og dermed udvides porrerne, så urenhederne ikke kan samles, og bumserne opstår derfor ikke. Det virker ikke for alle, men de fleste vil opleve, en mindskning af antallet af bumser og uren hud. Så brug arganolie mod bumser og uren hud.

Arganolien kan også  bruges til forbrændinger. De fleste benytter sikkert Aloe Vera, som er blevet et mega hit. Men de færreste ved, at argan olien har et højere indhold af essentielle fedtsyrer end Aloe Vera, og derfor får den huden til at hele hurtigere, mens den samtidig lindre smerterne. Så næste gang du er uheldig i køkkenet, så bør du overveje argan olie!

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , ,