Er du træt af kopivarer?

En del af Guides | Skrevet af meme

Er du også træt af, at der er så mange kopivarer til salg på nettet? Og at det typisk er de mest eftertragtede mærker, som der sælges?

Ja så er du blot en af mange, selvom du sikkert gerne vil have et godt tilbud. Men et godt tilbud er kun et godt tilbud, hvis det gælder the real deal. Og sådan forholder det sig sjældent desværre.

For at hjælpe mange af dem, som har problemer med at se forskel på ægte og falske varer, når de handler online, så har jeg lavet et par guides. Et par guides som både er generelle, men som i langt de fleste tilfælde opdager, hvis der er noget galt.

Guide til at undgå webshops med kopivarer

Guide til at undgå kopier af Canada Goose jakker

Guide til at undgå falske poloer fra Lacoste

Guide til at undgå falske Calvin Klein boxershorts

Alle guides tager udgangspunkt i, hvordan man som forbruger kan spotte, hvis der er noget galt. De starter helt fra bunden, med selv de mest simple ting, og de fokuserer kun på, hvordan du undgår at blive fanget i et kopi helved.

For engang var det lovligt at købe falske varer, hvis blot disse var til eget forbrug. Men sådan er det ikke længere, og derfor er det blevet endnu mere vigtigt end nogensinde før, at du har fokus på, om den webshop, som du er ved at handle på, sælger kopivarer eller ej.

Tjek bloggen da den jævnligt opdateres med nye spændende guides :)

Flere artikler af meme

Tags:, , , , ,