Find den rigtige seng

En del af Guides | Skrevet af louisej

Mange børn har i dag svært ved at sove og vågner flere gange om natten. Det går ud over deres søvnkvalitet, hvilket i sidste ende går ud over deres indlæring. Når man sover dårligt, bliver man mere uoplagt og ukoncentreret, og det er det sidste, et barn skal være- i hvert fald på daglig basis.
For det meste skyldes det, at barnet ligger dårligt. Enten har det arvet farmos gamle madras og seng, eller også har de bare fået en seng af dårlig kvalitet og forkert type.
Det er altså først og fremmest vigtigtg at barnet får sin helt egen og en helt ny madras, når der skal skiftes ud. Det gælder i øvrigt også med både dyner og hovedpuder. Er det for gammelt ophober der sig støv og fugt, der kan være med til at fremprovokere allergi og give dårlig søvn.

Derfor skal man altså ikke spare på sengeområdet, selvom børn hurtigt vokser og skal have en ny. Så bør man hellere bruge lidt ekstra på en god kvalitetsseng fra eksempelvis Dunlopillo til sit barn, da man så er sikret at søvnproblemerne i hvert fald ikke skyldes en dårlig seng
Dem der forhandlere senge har i dag også et smart computersystem tilkoblet en prøveseng, der hjælper både dig og dit barn med at finde den rigtige madrastype. Vi er alle forskellige og nogle børn ligger bedst på en hård madras og nogen ligger bedst på en blød madras. Det kan forhandleren hjælpe dig med.

Der er også nogen børn, der bare ikke gider at sove i en kedelig seng. For dem kan en lækker højseng være en mulighed. Barnet kommer højt op og kan holde øje med det hele og de kan endda også fås med rutchebane, der gør sengen endnu mere interessant at være i. Mange børn gider ikke at sove, da de føler, de går glip af meget, men en god seng og en god madras er vigtig, da søvnkvaliteten betyder meget for barnets indlæringsevne.

Flere artikler af louisej