Gode løbesko fra Asics

En del af Guides | Skrevet af JonathanHansen

Asics er et stort mærke, som langt de fleste løbere har stiftet bekendtskab med. De har en dominerende rolle indenfor løbesko og løbeudstyr, så man støder hurtigt på dem, hvis man skal købe løbesko. Men heldigvis er det er mærke, som udstråler komfort og kvalitet. I denne artikel vil du blive guidet igennem de mest basale ting, omkring Asics - der er mange ting at bide mærke i, når man taler om dette mærke.

Lad os starte med lidt historie. Asics blev stiftet i 1949 i Japan. De producerer i dag en masse forskellige løbesko. De har et bredt udvalg, så du kan finde en løbesko, som passer til den løbestil du end måtte have. Der er også flere løbesko i deres sortiment, som passer til hver løbestil, så du kan kigge på farver og design, og købe et par løbesko, som passer til din løbestil, og samtidig har en flot farve.

Asics kommer med nye modeller først på året. Hvert år kommer der forbedringer til deres løbesko, så du kan opnå endnu bedre resultater indenfor løb. Løbeskoene har en altafgørende rolle, når det kommer til de resultater du kan opnå. Det er både mindre og større justeringer og forbedringer, som Asics kommer med. Du kan nemt følge med i, hvilken løbesko der er den nyeste fra Asics - du skal blot kigge efter nummeret efter skoen. Sagt med andre ord er Asics Gel Kayano 19 herre, den 19. udgave i Gel Kayano serien fra Asics. Det er dejlig nemt at have at gøre med Asics løbesko.

 

Tags: