Guide til argan olie

Du har måske læst om argan olien, eller også bruger du den allerede. Men uanset, så kan det være meget svært at overskue, hvad denne fantastiske olie kan bruges til, og hvad den ikke kan bruges til. Her kan du læse en fakta og info om arganolien.

Det er vigtigt, at du køber en 100% ren jomfru argan olie af høj kvalitet. Olien skal stamme fra første presning, da det er der, at alle de gode næringsstoffer kommer med, og det er ligeledes her, at ordet jomfru olie må benyttes. Ligesom ved presning af olivenolie.
Hvis ikke olien er ren, så har den ikke samme gode effekt, og du risikerer derfor, at oliens egenskaber ikke lever op til det, som der er beskrevet her.

Rundt omkring på nettet kan du finde en masse info og fakta om arganolien. Der står hvordan olien anvendes bedst, samt hvad olien kan benyttes til ud over at pleje håret og huden. Det er disse to egenskaber, som argan olien primært er kendt for, da det er disse kosmetik industrien slår olie op på. Men argan olien kan meget mere end blot det, og du kan læse meget mere om arganoliens egenskaber i denne guide. Der står udførligt, hvordan olien anvendes bedst muligt, så du får den bedste oplevelse ud af din argan olie.