Hair extensions skal laves professionelt

En del af Guides | Skrevet af louisej

Mange kvinder drømmer om langt hår, fordi de enten ikke selv kan få det, eller fordi det tager for lang tid. Langt hår er yderst flot til mange, men er næsten umuligt at få med sit eget hår. I hvert fald hvis man vil have det flot og fyldigt.

Håret bliver dagligt slidt og jo længere det er, jo mere slidt ser det typisk ud, og så bliver det ovenikøbet tynder, jo længere det bliver.

Derfor er det nemmere at få extensions i, da det ser knaldgodt ud, sundt og dejligt. Det er dog dyrt at få lavet, da det er tidskrævende for frisørerne og håret er dyrt.

Det betyder desværre, at mange får sin veninde aller andre amatører til at lave det, og det er noget af det dummeste, man kan gøre. For det første kræver hair extensions meget erfaring og  udannelse, og dernæst kan man hurtigt komme til at ødelægge sit eget hår, hvis ikke man ved, hvad man gør.

Det bliver grimt og ødelagt, og så kan man ligeså godt lade være.

København er kendt for at have gode og professionelle frisører- især er der mange gode frisører på frederiskberg, der har speciale i at lave hair extensions.  Når man leder efter en frisør til at påsætte hair extensions for én, er det altid en god idé at spørge ind til frisørens erfaring på området. Jo mere erfaring- jo bedre resultat.

Hair extensions kan holde i mange måneder, hvis man plejer det, efter de anvisninger, man får af frisøren. Holdbarheden afhænger dog meget af, hvor hurtigt dit eget hår vokser.

En godt råd at tage med, hvis man vil have det holder så lang tid så muligt. Sørg altid for at de hair extensions, du får påsat er lavet af ægte og ikke syntetisk hår. Det holder meget bedre og ser meget bedre ud,

Altså, hvis du virkelig ønsker hair extensions må du betale det det koster, og gå til en professionel frisør i København eller andre byer, hvor der er specialister i hair extensions, da du ellers vil fortryde det og kaste penge ud af vinduet.

Flere artikler af louisej