Hvad vil du være?

En del af Guides | Skrevet af louisej

Mange unge mennesker bruger lang tid på at finde ud af hvilken uddannelse, de gerne vil have, og der endda også mange, som aldrig rigtig finder ud af det.
Der er så mange muligheder, og ved man ikke rigtig, hvad man er god til eller hvad man allerbedst kan lide at gøre; ja, så er det rigtig svært at vælge.
Flere og flere unge mennesker springer endda fra uddannelserne, de valgte, da de efter noget tid bliver klar over, at det ikke lige var dem alligevel. Men hvad så?
Hvordan kan man være sikker på, om man vælger rigtigt?
Det kan man heller ikke helt. Men man kan mindske risikoen ved at lære lidt om sig selv, og gå mere i dybden med, hvad man er god til, og hvad man er knap så god til.

I dag findes der mange rejserbuearuer der har specialiseret sig i coaching rejser i udlandet. En sådan rejse går ud på, at man udover at få en fantatisk og eventyrrig oplevelse i et fremmed land også modtager coaching undervisning i udlandet, der gør én bedre rustet til at tage valg i fremtiden om alt fra fritid til arbejde og uddannelse.

Her får man styrket sin selvtillid, man får prøvet grænser af, og man finder ud af, hvad man er god til og hvad der interesser én mest.

Man kan eventuelt tage et sabbatår, hvis man er meget i tvivl om, hvad man vil og tage på én af disse rejser. Arbejder man et par måneder, kan man hurtigt få sparet sammen til sådan en rejse, og det er en rejse, man aldrig vil glemme. Udover at lære noget om sig selv lærer man også nye mennesker at kende, og man ender måske endda med at finde sig en sød kæreste eller en ven for livet.

Livet er kort, og man kan ikke springe fra uddannelse til uddannelse, og så er det heller ikke rart at gå rundt og ikke vide, hvad man vil med sin fremtid. SÅ grib muligheden og tage på en coaching rejse i udlandet.

Måske du bliver så glad for at rejse og møde nye mennesker, at du pludselig finder ud af, at du hellere vil læse på et studie i udlandet? Dem findes der også massere af, som kan være med til at øge dine kvalifikationer og gøre dig bedre rustet til din fremtidige karriere.
Find ud af hvad du vil. Bliv coachet og udfrodr dig selv.

Flere artikler af louisej