Hvorfor skulle man vælge E-cigaretten?

Mange vil gerne stoppe med at ryge, men det er ikke alle som bare kan stoppe fra den ene dag, til den anden. Derfor er der også mange som er nødsaget til at bruge ”hjælpemidler” til at stoppe. Mange ønsker gerne at stoppe med rygning, da de ikke vil udsætte deres børn med passiv rygning, og andre fordi det er rigtig dyrt at ryge.

E-cigaretten kan hjælpe en af, med flere af de problemstillinger, som man har hvis man vil holde op med at ryge. Ved E-cigaretten undgår du passiv rygning for dine børn, da det er vanddamp som kommer ud af e-cigaretten.

Passiv rygning er i dagens Danmark, et meget omtalt emne, da der er mange som er meget imod at man ryger foran sine børn, og ser det som meget forkert, da det også går ud over andre end en selv. Naborøg er derfor også et emne som er blevet meget omtalt i medierne, da der er mange som er sure over at der kommer røg op til dem, selvom de ikke ryger, eller hvis de har børn, men ikke ryger i deres egen lejlighed. Faktisk er det så stort et problem, at der er blevet lavet undersøgelser på universiteter, om passiv rygning i lejlighedskomplekser.

 

Udover at du med e-cigaretter undgår passiv rygning overfor andre, undgår du også at lugte af røg ud af munden, så du ikke skræmmer andre væk med at lugte slemt ud af munden. Udover du ikke lugter, får du ikke gule tænder som kan afskrække folk, og også er skidt for dig selv og dine tænder.

Ved e-cigaretter spare du samtidig en masse penge, e-cigaretter er meget billigere end almindelige cigaretter. Det er også derfor at der er mange som, har valgt at at starte med at dampe. Det er ikke alle som efter finanskrisen har mistet deres job, som har råd til at ryge. Derfor er det meget positivt at e-cigaretten er kommet så folk kan får styret deres behov.

Alt i alt er fordelene mange ved e-cigaretten, og det er også derfor der er mange der har valgt den. Der er mange som siger at det er meget usundt at ryge, men dog er der kke fundet nogen beviser, eller nogle undersøgelser der viser, at e-cigaretter er meget usunde for kroppen, og dig selv.

Så hvis du vil undgå passiv rygning, spare penge, og se bedre ud, så skift til e-cigaretten.