JorgObé peel off maske

JorgObés peel off maske er på kort tid blevet et kæmpestort hit. Her kommer en guide til, hvordan masken skal tilføres for at få det bedste resultat.

Baggrunden for brugen af masken

JorgObés peel off maske er en ansigtsmaske, der er beregnet til at fjerne hudorme og urenheder i øvrigt. Masken binder sig simpelthen til de tilstoppede porer og urenheder, der ligger på overfladen af huden. Når masken så trækkes af, følger urenhederne med, og huden bliver helt blød og problemfri.

Masken er baseret på naturlige ingredienser og er 100 % parabenefri, hvilket gør masken ideel til personer med sart hud. På ingredienslisten kan blandt andet finde kaolin-ler, som er kendt for at absorbere overskydende talg og rense tilstoppede porer i dybden. Glycerin tilfører huden fugt, og Aloe vera og kamille renser, blødgører og giver en beroligende effekt på huden.

JorgObé peel off maske

Sådan anvendes JorgObés peel off maske

Det er utroligt nemt at anvende peel off masken. Først påføres et jævnt, tykt lag på t-zonen, som man skal lade sidde til den tørrer. Dette tager omkring 30 minutter, hvorefter peel off masken forsigtigt trækkes af. Her bliver vigtigheden af et tykt lag meget synligt, da masken vil falde fra hinanden, hvis man har lagt et for tyndt lag på. Endeligt skylles ansigtet med lunkent vand for at fjerne de sidste rester, og huden smøres ind i en fugtgivende creme.

For at få mest ud af peel off masken fra JorgObé anbefales det, at man anvender masken 1-2 gange om ugen.