Nettet flyder i falske varer

En del af Guides | Skrevet af meme

Nettet flyder i falske varer, og det virker som om, at der næsten hverdag skyder nye webshops op, som sælger kopivarer fra Asien.

Selvom de fleste større mærker kæmper en ulige kamp, så er det svært at få øje på effekten af det. Især når det bliver højsæson for et produkt, som f.eks nu hvor mange gerne vil have en Canada Goose jakke. Så eksploderer antallet af webshops med fake jakker til ufattelige priser!

Hvor det tidligere var lovligt at købe kopivarer til eget forbrug, så har Rolex-dommen fra Sø- og handelsretten ændret dette. I dag er det ulovligt at importerer kopivarer. Det er uanset, om det er til videresalg, eller om det er et enkelt produkt til eget forbrug. Derfor gælder det i høj grad om, at være påpasselig, når du shopper dyre mærkevarer online.

De fleste mærker så som Gucci, Diesel, Tom Ford, Prada mm stopper pakker med kopivarer, og sender disse til destruktion på din regning. Dvs ikke nok med, at du ikke får den købte vare, så skal du også betale for, at den bliver destrueret. Det kan derfor kun opfordres til, at du som forbruger holder dig langt væk fra sider, som sælger kopivarer fra Asien. Det giver kun problemer for dig, og det kan blive nogle meget dyre sko, jakker, solbriller eller andet, hvis du tager chancen!

Køb originalerne!

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , ,