Køb Allergivenlige Smykker På Nettet

En del af Guides | Skrevet af capricorn

Her præsenteres en ny netbutik i Danmark. Vi har tænkt over hvad vi kunne gøre for at være bevidste omkring vores udvalg af smykker online. Både design og kvalitet skulle hænge sammen med en attraktiv pris og smykkematerialerne være allergivenlige og nikkelfri. Hvad gør man så ?

Vi har støvsuget markedet for at finde muligheder og har fået etableret en aftale med producenter i udlandet, som fremstiller de smykker vi tror på er fremtiden i vores lille land. Vores sortiment er 100% nikkelfri og kan anvendes af alle - også børn.

Når du køber smykker online skal du være obs på, at producenterne ofte bruger nikkel og andre skumle ingredienser for at få smykkerne til gøre sig godt ud. Du kan ikke se det på produkterne og skal have tillid til den butik der sælger dig dem. Måske kan du godt få byttet dine smykker, eller få pengene tilbage hvis du opdager at du får udslæt o.lign. Men det kan allerede være for sent og din allergi er et faktum du må leve med.

Et godt tip er allergivenlige stålsmykker som er både holdbare, prisrigtige samt i utrolig flot kvalitet. Stål er nikkelfrit som basis og er et smykkemateriale der klæder både kvinder og mænd. Derudover er det langt billigere end både sølv og guld - som iøvrigt også sagtens kan indeholde nikkel.

Hos SoMo-Art Online skal vi ikke leve af at sælge smykker. Vi har dem som et godt supplement til vores koncept som er, at hele familien skal have mulighed for at shoppe hos os. Både Mor, Far og alle ungerne :-) - Alle vores smykker er med gratis levering i hele landet.

Det er også derfor vi har tilladt os at være kritiske med vores smykkematerialer. Du må ikke være bange for at nikkelfri og allergivenlige smykker er dyrere. De er ofte billigere og holder længere på sigt, fordi de ikke er iblandet alle mulige kemikalier, der nedbryder dem på sigt.

Hvis du vil være på den sikre side, eller ikke kan tåle metaller på din hud, har vi et kæmpe udvalg af unikke håndlavede lædersmykker til alle aldre og køn.

Du kan roligt læne dig tilbage og købe dine nye smykker hos os. Der er et flot udvalg til både mænd og kvinder - piger og drenge og du finder dem til landets laveste priser. Gode muligheder for at finde en fødselsdagsgave eller julegave til én du holder af. Find et kæmpe udvalg af lækre smykker på nettet - brug din sunde fornuft og læs butikkens beskrivelser grundigt inden du slår til.

God fornøjelse med dine indkøb i cyberspace.

Flere artikler af capricorn

Tags:, , , , , ,