Storbyferie

En del af Guides | Skrevet af Kristoffer

Er du en af de mange danskere, der er blevet slemt glade for at tage på storbyferie? Det er jeg & jeg vil gerne komme med et par forslag til, hvordan du kan få en bedre storbyferie.

Storbyferie - vælg din destination

Der er nok byer at tage af og vi har set et enormt fald i priserne på flybilletter til alskens destinationer verden over. Derfor vil jeg vove at påstå, at du skal være ret uheldig, hvis du ikke kan finde en flybillet tur/retur for under 1000 kroner til stort set hvilken som helst storby i Europa.

Der er naturligvis storbyer, hvor priserne er helt latterligt lave. Her taler jeg om byer som London, Berlin og Stockholm, hvor det er muligt at komme afsted tur/retur for 3-400 kroner. Det har da også været medvirkende årsager til, at netop disse byer er blevet nogle af danskernes favoritter, når vi skal på storbyferie. Ikke nok med at det er billige destinationer, så har de tre nævnte byer også helt utroligt meget at byde på. Der er masser af spændende seværdigheder og kultur at opleve.

Et andet snedigt tip til dig, der skal på storbyferie, kunne være at få bestilt togbilletter hjemmefra. “Jamen, jeg skal jo flyve?” Ja, det er korrekt - men stort set alle lufthavne ligger et stykke uden for den storby, som du besøger. Når du bestiller togbilletten ind til byen sparer du tid, og i visse tilfælde også penge, hvilket jo altid er rart!

Flere artikler af Kristoffer

Tags:,