Træfældning

Træfældning er ikke almindeligt havearbejde

Går du rundt ude i din have og synes at det store træ skygger. Så kan det være at det er ved at være tid at få det fældet, og få mere lys ned i haven til gavn for planter, dig og dit hus. Men tag jer i agt for træfældning af store træer. Fældning af store træer er ikke almindeligt havearbejde, over lad denne del til et professionelt firma, der har uddannelse, udstyr, viden og forsikring.

Man er vel ikke en rigtig mand, hvis man ikke kan fælde et træ.

Jo, det er man(d). Det er vigtigt og klogt at sige nej tak til selv at fælde sine egne eller andres træer. Kombinationen af stige, kædesav og amatør er en farlig cocktail med fare for førerlighed, liv og lemmer, både dit eget liv og andres. Derfor tag kontakt til en træfælder eller to og får tilbud på opgaven. Sørg for at få et skrifteligt tilbud og check op på om savføreren er uddannet og forsikret. Så skulle du være dækket ind og sikker på at få udført opgaven korrekt.

Dette kan du selv gøre og spare penge

Hvis du vil ud og save med din kædesav, så kan du jo selv stå for oprydningen og udskæringen af stammer og tykke grene. Ved selv at klare denne del af opgave, sparer du en masse penge, og du får også savet i noget træ. Men tænk dig om og vær opmærksom på hvad du saver i.