I Danmark går vi glip af et tocifret milliardbeløb

Hvorfor er Internettets muligheder så vigtige?

I Danmark går vi glip af et tocifret milliardbeløb, fordi vores virksomheder ikke formår at udnytte Internettets uendelige muligheder. Dette har bl.a. fået en minister til at gribe ind. Omkring 90% af de danske mellemstore virksomheder, har en hjemmeside – dette lyder jo umiddelbart meget godt. Problemet opstår, når 60% ikke bliver jævnligt opdateret samt der er for få  muligheder for evt. at købe varer eller booke serviceydelser online. Dette har fået SF’s investeringsminister til at starte initiativet ”Succes Online”, hvor formålet er at udnytte det massive potentiale Internettet har. Danmark går glip af en masse eksportkroner, der skal hentes hjem igen via danske hjemmesider, der er blevet betydeligt effektiviseret SF’s investeringsminister Pia Olsen Dyhr udtaler: ”Ved at danske virksomheder udvider deres forretninger bl.a. via e-handel, vil der åbne sig et enormt potentiale. Dette potentiale indeholder bl.a. adgangen til en markant større kundegruppe (både danske og udenlandske), hvilket vil give flere danske kroner til den danske økonomi. Samtidig vil det bidrage til vækst og øget beskæftigelse i de danske virksomheder.”

Vi misser et tocifret milliardbeløb

Grundet de ineffektive danske hjemmesider, går det danske land glip af et tocifret milliardbeløb. Dette er meget fatalt for den fremtidige økonomiske vækst, da hele 77% mellem 16 og 74 år handler på nettet. Sammenlignet med det europæiske gennemsnit for internethandel, ligger vi 37% højere. Derfor er det altafgørende for de danske virksomheder at få den rette støtte og vejledning til at begå sig på Internettet.

Konsekvenserne er store

I og med, at Internettet ingen landegrænser kender, så halter de danske virksomheder efter. De danske forbrugere vælger et udenlandsk website i stedet for det danske website pga. de danske hjemmesider er for ineffektive. Dette kommer bl.a. til udtryk i den manglende søgeoptimering på de danske virksomheder - danskerne har simpelthen for svært ved at finde de danske hjemmesider.

Hvordan løser man problemet?

Helt konkret skal man give de ineffektive websites/virksomheder råd og vejledning i, hvordan man skaber den fornødne succes online. Mange virksomheder er slet ikke klar over, hvor stort et potentiale Internettet har. Hos Seo-optimeringen.dk arbejder vi på at skovle det tocifrede milliardbeløb tilbage i danske hænder. Har du et ineffektivt website, eller er du blot i tvivl om din virksomheds online synlighed, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser helst, at du får optimeret din indtjening, så udenlandske aktører ikke løber med størstedelen af dine kunder.